Houd je frequenties hoog

Gepubliceerd op 20 maart 2021 om 23:06

Iemand vroeg: "Hoe doe je dat?"

De man die deze vraag stelde was op de hoogte van de natuurlijke 'wet van de aantrekking'. Hij wist dus dat wat je uitstraalt versterkt naar je terugkeert. Hij wilde hier zoveel mogelijk gebruik van maken om het maximale uit zijn leven te halen. Daarom bedacht hij dat het heel belangrijk is om elke dag te beginnen in een opperbeste stemming. Want dan is je frequentie hoog. En hij besefte ook dat je die frequenties de hele dag door dan eveneens hoog hoort te houden.

Dus om de vraag 'Hoe doe je dat?' te beantwoorden, volgen hier enkele tips:

Als 's ochtends de wekker afloopt, kijk hem dan niet boos aan. Leg hem vriendelijk het zwijgen op. Laat hem desnoods 5 of 10 minuten eerder aflopen, zodat je tijd hebt om met je ogen dicht nog even te blijven liggen. Dan kun je je gedachten meteen al richten op die dingen in je leven die goed gaan. Dingen die je een blij en warm gevoel geven en waar je dankbaar voor bent. Haal die als eerste voor ogen. Echt waar, dat is geen fabeltje. Je zult meteen al voelen dat je humeur stijgt. 

Wat is je dus het meest dierbaar? Wat bezorgt je een fijn gevoel? Misschien is het wel de nachtrust die je zojuist had, een comfortabel bed, een mooie slaapkamer.  Of de douche die je zo dadelijk gaat nemen. Want dat hebben niet alle mensen. Toch? En misschien maakte je recentelijk wel iets bijzonders mee. Wellicht had je een speciale ontmoeting, of zei iemand iets aardigs tegen je. En ga zo maar door. Haal je die dingen bewust voor de geest. Beleef ze weer. Voel ze weer. Al is het maar even. Ook al heb je zorgen en problemen, deze goede dingen zijn er eveneens. Richt om te beginnen dáár je aandacht op.

 

En dan kun je nog een belangrijke stap verder gaan. Dat je tegen jezelf zegt: "Ik weet en ik voel dat ik mijn ZielZelf ben." Dat is jouw innerlijke lichtbron die maakt dat je leeft. Als je hier even de tijd voor neemt en dit bewust doet, zul je voelen dat de trilling waarop je je bevindt, nog beduidend hoger wordt. Deze hoge frequenties stuur je vanzelf de kosmos in. En juist ja...... die keren verstrekt weer naar jou terug.

Het zou toch geweldig zijn als je de hele dag door in dat hogere bewustzijn zou doorbrengen? Of al is het maar op enkele bepaalde momenten, dat helpt ook al heel goed. Je hebt hier wel wat discipline voor nodig. Want je gedachten dwalen vaak af, en die hoor je dan regelmatig weer terug te brengen naar je ZielZelf.

 

We horen dus te leren om ons negatief denken en voelen bewust om te zetten in iets beters. Zo stijgt je frequentie. Jammer genoeg beseffen veel mensen niet eens dat ze negatief denken. Voor hen is het dus de eerste stap om hier van bewust te worden.

Als we down of depressief zijn, zijn de frequenties laag. Als we blij en vol zelfvertrouwen zijn, zijn ze hoog. Met hoge frequenties kunnen we ook veel beter de uitdagingen en problemen van het leven aan. Dan overstijgen we die als het ware. En we hebben er meer energie voor om ze aan te pakken.

Neem dus even de tijd om bij het opstaan je gedachten en gevoelens van geluk op te zoeken. Soms zelfs tegen beter weten in. Sta nooit toe dat minder goede gedachten de overhand krijgen.

 

En je hoort ook in de meest positieve zin over jezelf te denken, zonder egoïstisch, hoogmoedig of verwaand te zijn. Want het gaat er niet om hoe anderen over jou denken, maar om hoe jij over jezelf denkt. En als anderen jou niet de waardering en het respect geven dat je verdient, geef dat dan aan jezelf. Zie het beste in jou, en dat stuur je dan automatisch de kosmos in. Want je bent een prachtmens, met de beste intenties. Het goede wensend voor iedereen! Toch?

 

Met je handen in de wereld (om te helpen)

en je hoofd in de 'wolken' (om in de hoogste frequenties te blijven)

zal je hart zal van vreugde vervuld zijn.

 

 

 

Wil je op dit artikel reageren, dan kan dat via de contactpagina.

Zie knop 'contact'.